loading...
املاک
nima بازدید : 57 چهارشنبه 07 خرداد 1399 نظرات (0)

مجموعه قصر سعدآباد گرد از زیباترین عمارت‌های موجود در تهران است که همه‌روزه بازدیدکننده‌های زیادی را به خویش جذب می‌کند. این عمارت قشنگ در دربند، شمالی‌ترین و خوش آب‌وهوا‌ترین منطقه تهران واقع‌شده است.

 

 گردآور سعدآباد در دوره قاجاریه بناشده و سکونت‌گاه تابستانی شاهان این دودمان بوده است. بعد از کودتای 1299 و تصرف آن توسط خاندان پهلوی، بناها و عمارت‌های متعددی در آن ساخته شد که بالغ‌بر 18 کاخ در ابعاد گوناگون می‌شوند. هریک از بناها، محل سکونت گرد از کسان رشته پهلوی بوده است. این محیط‌ توسط رضاخان، به مبلغ 400 هزار تومان از ابوالفتح سردار اعظم خریداری شد. گروه ایران تراول در این جستار هدف دارد لغایت شمارا با گرد از زیباترین مناطق تهران کبیر آشنا سازد.

 

مساحت قصر سعدآباد

سعدآباد با مساحتی نزدیک 110 هکتار یکتا از بزرگ‌ترین مکان‌های گردشگری در ایران می‌باشد. سعدآباد از 18 قصر کوچک و بزرگ از دوره قاجار و پهلوی تشکیل‌شده و دارای 8 ورودی، گلخانه، باغستان، قنات، چشمه‌سارها و جنگل طبیعی است. هستی مناظر طبیعی و زیبا و وانگهی عمارت‌های چشم‌نواز، موجب گردیده است تا این فضا تاریخی به یکی از مهم‌ترین مکان‌های توریسم برای توریست‌های خارجی تبدیل شود.

 

وجود عمارت‌های زیبا که هر یک از آن‌ها تبدیل به موزه‌های ارزشمند شده، موجب جلب‌توجه همگان در درون و بیرون از کشور گشته است.

 

باغ‌های کاخ سعدآباد

باغ‌های قصر سعدآباد

رودخانه جعفرآباد از میان محوطه کاخ می‌گذرد. میانگین دمای سالانه این منطقه 9/12 درجه سانتی‌گراد بوده و در بلندی 1650 لغایت 1800 متری از سطح دریا پیمان دارد.

 

باغ آقا محمدجواد گنجه‌ای که جزء جعفرآباد بود، از اراضی سعدآباد شمرده می‌شده است. سپس باغ‌های دیگری در گوشه ها-کناره ها سعدآباد ازجمله باغ‌های سالار جنگ، سپهبد امان‌الله میرزا، مستوفی‌الممالک، شکرالله قوام الدوله، همدم السلطنه (خواهر مستوفی) و محمود بدر خریداری و جزو کاخ سعدآباد شد.

 

قنات‌های قصر سعدآباد

کاخ سعدآباد با دارا بودن مساحتی بالا و در ضمن باغات فراوان، نیازمند چاه و کاریز برای آبیاری باغستان و در ضمن مصرف روزانه بوده است. به همین دلیل، شاهان وقت دستور لازم برای حفر چاه و کاریز دیتا تا گردآور قنات‌های کاخ سعدآباد به 11 شماره برسد. ازجمله قنات‌های قصر سعدآباد می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد.

 

هراش آب

قنات جعفرآباد

قنات قصر سفید

قنات قوام الدوله

قنات آب‌نما

قنات دفتر مخصوص

قنات خوابگاه

قنات گلخانه

قنات جوادیه

قنات کاخ شمس

قنات کاخ سنگی

قنات‌های مذکور از مهم‌ترین قنات‌های موجود در کاخ سعدآباد می‌باشد که آب موردنیاز این مساحت عظیم را تأمین می‌کرده است. کارآزمودگان این کاخ‌ها با استفاده از هوش و تخصص بالای خویش توانسته‌اند شرایطی را فراهم آوردند الی مجموعه کاخ‌های سعدآباد هیچ‌گاه با سخت کم‌آبی مواجه نگردد. پیوسته بودن این قنات‌ها به یکدیگر موجب توزیع یکسان آب در تمامی نواحی این قصر گشته و خطر خشک‌سالی هیچ‌ یک از مناطق زیبای این باغ را ترسانیدن نمی‌کرده است.

 

درب‌های قصر سعدآباد

درب‌های کاخ سعدآباد

کاخ سعدآباد به دلیل مساحت بالا، نیازمند داشتن درب‌های زیادی است که بتوان به آن دسترسی راحتی داشت. لذا به همین علت این باغ حائز 8 درب اصلی است که هریک از سلاطین دوره قاجار و پهلوی از احد از آن‌ها کاربرد می‌کردند.

 

درب نظامیه

درب زعفرانیه

درب رودخانه

درب جعفرآباد (2 عدد)

درب خیابان دربند

درب میدان دربند

درب قصر سفید

رضاخان پهلوی عموماً از درب نظامیه برای ورود و خروج به این عمارت بهره‌گیری می‌کرده و پسرش، محمدرضاشاه نیز از درب خیابان دربند برای ماندن در این قصر بهره می‌برده است.

 

اصالت و زیبایی چشم‌نواز در ساخت هریک از این درب‌ها نیز خود مایه جذب توریست شده به‌طوری‌که از همان آغاز ورود، چشم‌ها را خیره خواهد کرد.

 

سعدآباد بعد از انقلاب سنه 57

پس از فتح انقلاب، مجموعه کاخ‌های سعدآباد به دیرینکده تبدیل و میزبان تعداد زیادی از کسان بازدیدکننده از داخل و خارج از کشور گشت. قصر فعلی ریاست جمهوری در جوار این گردآور قرار دارد. از کاخ مادر نیز که از آن ارگان ریاست جمهوری است برای پذیرایی از مهمانان خارجی کاربرد می‌شود.

 

امکانات گردآور کاخ‌های سعدآباد

امکانات مجموعه کاخ‌ سعدآباد

مجموعه سعدآباد یکی از زیباترین و با امکانات ترین مکان‌هایی است که بیش از 200 سال قبل بناشده است. شاهان قاجار به دلیل سفرهای خارجه خویش و تماشا امکانات دیگر کشورها، سعی کرده‌اند الی مرز اعلای توانایی و امکانات خود را در ساخت این قصر به‌کارگیرند. پس‌ازآن نیز شاهان دوره پهلوی و وانگهی دست اندرکاران امر در سررسید انقلاب توانسته‌اند، امکانات رفاهی و علمی نکویی را برای بازدیدکنندگان فراهم آورند.

 

ازجمله امکانات مجموعه سعدآباد می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

 

1- کارگاه مرمت

این مرکز، تکاپو خود برای بازسازی بناهای از بین‌رفته و وسایل قدیمی و آنتیک را از سال 1373 نخست کرده است و تاکنون توانسته است اقدامات مؤثری را برای حفظ و بازسازی نشانه ها موجود اتمام دهد. در حال حاضر، سپریدن مراحل مرمتی و حفاظتی یادبود ها متنوع مجموعه بر دوش این یکتا است.

 

2- گلخانه

گلخانه موجود در مجموعه سعدآباد یگانه از زیباترین مکان‌های این باغ است که توصیه می‌شود حتماً متعلق به بازدید به عمل آید. این مجموعه با دارا بودن زیباترین و خاص‌ترین گل‌ها، دل از همگان اسیر و بر زیبایی قصر می‌افزاید. پرورش گل‌های زیبایی ایرانی و همچنین گل‌های وارداتی از سراسر جهان، مایه گشته است لغایت این قسمت از کاخ به مکانی پرطرفدار تبدیل گردد.

 

3- مرکز هنری ایوان عطار

مرکز هنری ایوان عطار با ظرفیت 900 نفر و با بهره‌گیری از بالاترین تجهیزات درزمینهٔ روشنایی و تصویر، آماده ارائه خدمات برای فعالیت‌های هنری ازجمله سینما و تئاتر می‌باشد.

 

4- ایستگاه رادیو

این واحد کار خویش را از سال 1380 نخست کرده و الی به امروز توانسته است به‌صورت روزانه، برنامه‌های زنده خویش را به سمع و هشدار مردم برساند. منظور از تأسیس این واحد، اطلاع‌رسانی هرچه بیشتر به بازدیدکنندگان جهت افزایش رفاه آنان برای دسترسی به قسمت‌های مختلف باغ بوده است.

 

5- رستوران‌ها

مجموعه سعدآباد حائز 3 رستوران و کافی‌شاپ با منوی ایرانی و بیگانه است و با ارائه غذاهای باکیفیت بالا توانسته است نظر بسیاری از بازدیدکنندگان ایرانی و بیگانه را به خویش جلب نماید.

 

6- سالن ورزشی

این مجموعه علاوه بر موارد فوق‌الذکر حائز سالن ورزشی نیز می‌باشد. این امکانات دربرگیرنده پارک ورزش، سالن بیلیارد و سالن تنیس می‌باشد. ورزش در فضایی همچون کاخ سعدآباد با آن جو و سرسبزی و زیبایی، مایه افزایش دلیل و درازا عمر خواهد شد. دیدن زیبایی‌های موجود در این باغ، امید به زندگی را بالابرده و شادی و مسرت را به شما عزیزان هدیه خواهد داد.

 

7- فروشگاه

این مرکز واقع در روبرو ورودی زعفرانیه بوده و عرضه‌کننده محصولات فرهنگی، مشابه کتاب‌ها و پوسترهای ایران‌شناسی، صنایع‌دستی و … می‌باشد.

 

مجموعه کاخ‌های موجود در سعدآباد

مجموعه کاخ‌های موجود در کاخ سعدآباد

سعدآباد با دارا بودن حدود 18 قصر حقیر و کبیر گرد از بزرگ‌ترین بناهای تاریخی موجود در ایران است. این کاخ‌ها که هرکدام محل زندگی یکی از شاهان رشته قاجاریه و پهلوی بوده‌اند دارای زیبایی و چشم‌نوازی خاصی هستند. وجود وسایل کهنه و باارزش در این کاخ یگانه از عمده انگیزه ها تبدیل این مکان‌ها به موزه بوده است. ازجمله کاخ‌های این مجموعه می‌توان به موارد پایین اشاره کرد:

 

کاخ احمدشاهی (در حال مرمت)

کاخ سفید (محل ماندن تابستانی پهلوی دوم)

کاخ اسود یا سیاه (موزه هنرهای زیبا)

کاخ اختصاصی (در پسندیدن نهاد ریاست جمهوری)

کاخ شهوند (محل ماندن تابستانی پهلوی اول)

کاخ شمس (موزه پوشاک سلطنتی)

کاخ ملکه والده (در برگزیدن نهاد ریاست جمهوری)

کاخ اشرف (موزه ظروف سلطنتی)

کاخ احمدرضا (در گزین کردن نهاد ریاست جمهوری)

کاخ غلامرضا (موزه جنگ افزار سلطنتی)

کاخ عبدالرضا (امور اداری سعدآباد)

کاخ شهرام پسر اشرف پهلوی (موزه نظامی)

کاخ بهمن پهلوی پیر غلامرضا پهلوی (دفتر مدیریت)

کاخ فریده خواهر فرح دیبا (در پسندیدن نهاد ریاست جمهوری)

کاخ قدیم جانشین رضا پهلوی (موزه بهزاد)

کاخ جدید ولیعهد رضا پهلوی (در پسندیدن نهاد ریاست جمهوری)

کاخ فرحناز و علیرضا پهلوی (موزه ط و کتابت)

کاخ لیلا

nima بازدید : 47 چهارشنبه 07 خرداد 1399 نظرات (0)

لیست 10 بزرگترین شهر عالم :

 

1.بمبئی:12.4 میلیون نفر

 

بمبئی، در کنار غربی شبه قاره هند پیمان دارد و نزدیک 12.4 میلیون تن جمعیت دارد.این شهر در اطراف یک قلعه، بدست بریتانیا در قرن 19 تاسیس شده است و این بندرگاه طبیعی، باعث رشد فوری این شهر لغایت سده هجدهم بود، به طوری که به خانه ای برای تقسیم تولیدی پررونق تبدیل شد.

 

بیشترین جمعیت میلیاردرها و میلیونر های هر شهر هندی در بمبئی ساکن شده اند.این شهر موسسات مالی مهمی مانند:بمبئی و بانک مرکزی هند را در بر دارد و به عنوان یک مرکز هنری نیز شناخته شده است، که صنعت سینما و بالیوود در آن برگزار می شود.

 

شهر بمبئی

 

2.تیانجین:12.7 میلیون نفر

 

این شهر در ناحیه شمال ساحلی چین قرار گرفته است و اغلب از 12 میلیون جمعیت دارد.بعد از اینکه آبراه بزرگ چین در دوره ی «دودمان سوئی» مفتوح شد، تیانجین به عنوان یک مرکز بازرگانی توسعه یافت.

 

این شهر به طور خاص در سلسله ی حکومتی «دودمان چینگ» و در ضمن در جمهوری چین رشد کرده است و از سال 1860 به عنوان یک محل برای عهد قراردادها به کار گرفته شده است.تیانجین یک دروازه ی ورودی به پکن نیز است، و معماری اروپایی آنجا، تاریخ استعماری اش را پرتو می دهد.

 

تیانجین

 

آشنایی با بزرگترین شهر های عالم 

بزرگترین شهر دانشمند در کجا قرار دارد؟

3.مانیل:12.8 میلیون نفر

 

مانیل در ساحل شرقی کنداب مانیل و در مصب رودخانه پاسیگ واقع شده است.امروزه این شهر پایتخت فیلیپین است و به عنوان یک شهر آلفای عالم شناخته شده است و به خاطر بنادر آن معروف می باشد.

 

طراحی شهری منحصر به فرد آن به خاطر سبک های ویژه معماری اش، زبانزد است. مانیل مستعد بلایای طبیعی، مانند:سیل، زلزله، سونامی و طوفان است.

 

مانیل فیلیپین

 

بزرگترین شهرهای عالم و جمعیت آن ها 

این شهرها از بزرگترین شهرهای جهان هستند

4.مسکو:13.1 میلیون نفر

 

مسکو بزرگترین شهر روسیه و در ضمن پایتخت این کشور می باشد. این شهر در حد روسیه و در مرکز این مملکت واقع شده است و احد از بزرگترین شهرهای عالم می باشد.

 

این شهر قبل از آنکه به عنوان پایتخت روسیه برگزیده بشود، خانه دولت روسیه نامیده می شد و نیروهای نیرو بسیاری از ایالت ها است. این شهر با توجه به صنعت حمل و نقل، به نکویی توسعه یافته است و مناطق بزرگ سرسبز و معماری خیره کننده آن جا نیز نامدار است.

 

شهر مسکو

 

مسکو احد از بزرگترین شهر های جهان 

بزرگترین شهرهای عالم را بشناسید

5.توکیو:13.6 میلیون نفر

 

توکیو در ساحل شرقی جزیره ی هونشو واقع شده است، که کبیر ترین جزیره بین چهار جزیره ای است که ژاپن را تشکیل داده اند. این شهر، پایتخت ژاپن و مرکز یگانه از 47 فرمانروایی این مملکت است. این شهر در ابتدا «اِدو» نامیده می شد، اما در سال 1868، وقتی که خانواده ی امپراتوری ژاپن از کیوتو به این شهر نقل فضا کردند، اسم آن تغییر کرد.

 

تعداد ساکنان کلان شهر توکیو 13,617,445 تن برآورد زده شده است. توکیو دارای پنجاه و یک شرکت در فهرست «فورچون جهانی 500» است و در لیست شهرهای جهانی رتبه ی چهارم را دارد. کم و بیش کل ساکنان توکیو ژاپنی، و شماری متعلق به ها چینی و کره ای هستند.

 

توکیو محل دفاتر مرکزی کمپانی های کبیر و مؤسسات اقتصادی است، درحالیکه تقسیم صنعت، عمدتا در شهرهای یوکوهاما، چیبا و کاوازاکی متمرکز است.

 

شهر توکیو

 

توکیو از بزرگترین شهرهای عالم 

10 باره از بزرگترین شهرهای جهان

6.داکا:14.5 میلیون نفر

 

این شهر که اکنون به اسم داکا شناخته می شود، از سده 17 میلادی در مقوله بازرگانی اشاعه فراوانی داشته است و پیش از تبدیل شدن به پایتخت بنگلادش در سال 1971، پایتخت چندین امپراتوری و کشور بوده است و با جمعیت 14.5 میلیون نفر، بزرگترین شهر بنگلادش و یکی از بزرگترین شهرهای جنوب آسیا است.

 

جمعیت این شهر طی چند دهه گذشته به شدت افزایش مکشوف است و لغایت قرن بیست و یکم به عنوان یکی از بهترین محیط‌ ها برای تقویت روحیه بوده است. این شهر یکی از مراکز سیاسی و فرهنگی و تفریحی محسوب می شود.

 

داکا بنگلادش

 

7.استانبول:14.6 میلیون نفر

 

استانبول که در حدود سال 660 قبل از میلاد، با نام بیزانتیوم بنا شده است و در سنه 330 میلادی با نام قسطنطنیه مجدد بنا شده است، تاریخ بی نظیری دارد. استانبول یکتا از پایتخت های امپراتوری های روم، بیزانس، لاتین و عثمانی بوده است که امپراتوری عثمانی آن را به یک مرکز اسلامی تبدیل کرده است.

 

قرار اخذ این شهر در وسط جاده ی ابریشم مبادلات بین ملت متنوع را در ناحیه ی خویش آسان می کرد. استانبول بیش از 14 میلیون نفر جمعیت دارد و سالیانه میلیون ها توریست را به عنوان یگانه از دلخواه ترین مقاصد توریستی اروپایی جذب می کند.

 

استانبول لقب قطب تاریخی، هنری، فرهنگی، و تفریحی را نیز کسب کرده است.

 

استانبول ترکیه

 

استانبول هم از بزرگترین شهرهای عالم است 

رتبه بندی بزرگترین شهرهای جهان

8.کراچی:18 میلیون نفر

 

کراچی مرکز استان سِند است، و جمعیت آن 18 میلیون نفر است. این شهر در موقعیت استراتژیک دریای عربی پیمان گرفته است، و بندرگاه بن قاسم و بندرگاه کراچی که جزو کبیر ترین بنادر پاکستان هستند، در این شهر واقع شده اند.

 

این شهر به عنوان یک روستای مستحکم در سال 1729، با اسم کُلاچی ساخته شد و با اشغال بریتانیایی ها به شهری برجسته تبدیل شد.

 

ساکنان کراچی به قومیت ها، نژادها و مذاهب مختلفی تعلق دارند که این شهر را به گوناگون ترین شهر پاکستان تبدیل کرده است. اقتصاد رسمی کراچی در سنه 2014، 113 میلیارد دلار ارزش گذاری شد و در حدود 20 درصد تولید ناخالص داخلی را بر عهده دارد.

 

کراچی پاکستان

 

 

9.پکن:18.5 میلیون نفر

 

پکن پایتخت مملکت چین است و در منطقه ی شمال-مرکزی چین شمالی واقع شده است. این شهر، از زمانی که یگانه از چهار پایتخت بزرگ باستانی چین بوده است لغایت زمان اشغال بیگانه ها و همین طور جنگ غیرنظامی در سده بیستم، تاریخ پرحادثه ای داشته است.

 

پکن پس از انقلاب کمونیستی سنه 1949، خویش را به عنوان یک مرکز صنعتی بنا کرده است. خودرو ، پارچه، صنایع پتروشیمی و تجهیزات هوافضا چند مورد از محصولاتی هستند که توسط تقسیم صنعتی این شهر فرآوری شده اند.

 

این شهر به عنوان یک مرکز فرهنگی، 7 پرتو در فهرست میراث جهانی یونسکو دارد.

 

شهر پکن

 

بزرگترین شهر عالم چقدر جمعیت دارد؟ 

دانستنی هایی از بزرگترین شهر جهان

10.شانگهای:24.1 میلیون نفر

 

جمعیت 24 میلیونی شانگهای، این شهر را به پرجمعیت ترین شهر، نه فقط در آسیا بلکه در جهان نیز تبدیل کرده است. شانگهای در دلتای رود یانگ تسه قرار گرفته است و ورودی شهر، در سنه 2016 به عنوان شلوغ ترین ورودی شهر در گیتی شناسایی شده است.

 

شهر کینگ لانگ، که در سنه 746 یافت شد، از شانگهای پیشی گرفت و به عنوان یک بندرگاه بازرگانی در امپراتوری چین رشد کرد. پتانسیل اقتصادی شانگهای در سده نوزدهم، باعث جنگی بین بریتانیایی ها و فرانسوی ها بر سر استان این شهر شد.

 

شانگهای چین

 

از بزرگترین شهر دانشمند چه می دانید؟

ژاپنی ها نیز در درازا جنگ جهانی دوم به شانگهای تازش کردند. شانگهای به عنوان یک قطب اقتصادی و تجاری در چین معاصر می باشد و از سنه 1992، به جز رکود جهانی سال های 2008 و 2009، نرخ رشد دو رقمی داشته است.

 

بهترین مراکز سرویس دهی شانگهای، املاک و مستغلات، خدمات مالی و اشکال فروشی هستند، درحالیکه بخش صنعت، در نزدیک 40 درصد از کل خروجی را شکل می دهد.

 

شانگهای میزبان مناطق صنعتی متعددی است، مشابه منطقه ی اقتصاد و گسترش ی تکنولوژیک هونگ کیائوی شانگهای. این شهر، مهاجران محلی و وانگهی مهاجران خارجی از ژاپن، آمریکا و کره را به خود جذب می کند.

nima بازدید : 41 چهارشنبه 07 خرداد 1399 نظرات (0)

اهمیت شهرنشینی

به منظور سیاست گذاری در این زمینه، درک الگوهای شهرنشینی وعوامل تعیین‌کننده آن بایسته به نظر می‌‌‌رسد. همان‌طور که می‌‌‌دانیم گسترش شهرنشینی مسائل زیست محیطی و اجتماعی عمده‌‌ای را به بار می‌‌‌آورد.

تبدیل فضاهای مفتوح حومه شهرها به مناطق مسکونی به از بین رفتن زیستگاه‌‌های طبیعی، اضمحلال فضاهای تفریحی و افزایش تقاضای محصولات زراعت برای تامین دربایستن جمعیت شهری از جمله این مسائل است. به علاوه تمرکز تراکم جمعیت در مکان‌‌های مشخص مستلزم برپایی زیربناهای لازم نیز هست.

ایجاد یک سیستم حمل ونقل عمومی‌‌‌ سریع، عرضه آب سالم و عرضه برق، تدارک سیستم‌‌های بهداشت و مدیریت زباله و ارائه خدمات سلامتی از آنگونه زیرساخت‌‌های مورد دربایستن هستند.

با هستی تجربه سطح بالای اجل و میر در شهرها در اروپای سده نوزده و در دوره فعلی در دانشمند در حال گسترش و با هستی تمام موانع گفته شده، در سراسر عالم صدها‌‌میلیون تن از مناطق روستایی به مناطق شهری نقل مکان می‌‌‌کنند.بهره‌وری بالاتر و دستمزدهای بیشتر، فراهم شدن فرصت‌‌های بیشتر شغلی، دسترسی آسان‌‌تر به اجناس و خدمات و هستی تنوع قومی، فرهنگی و مسایلی از این رده، از مواردی است که شهرنشینی را جذاب کرده است.

● ناکافی بودن مطالعات

در زمینه انتقال جمعیت از مناطق روستایی به مناطق شهری، مطالعات ناچیزی چهره گرفته است. به دلیل عدم وجود داده‌‌های کافی در دیگر حوزه‌ها، در اغلب مطالعات اتمام شده در مقوله رشد جمعیت، بر مناطق شهری تمرکز شده است. در این تحقیق‌‌ها عموما دو واقعیت تجربی زیر باره تاکید پیمان گرفته اند.

۱) رشد جمعیت با اندازه اولیه جمعیت یگانگی ندارد(قانون گیبرات) .

۲) پخش با استوار جمعیت را می‌‌‌توان از طریق قانون زیپف برآورد زد(دومین فضا پرجمعیت نیم پرجمعیت ترین مکان، جمعیت دارد. سومین فضا پرجمعیت یک سوم بزرگ ترین مکان پرجمعیت، جمعیت دارد و به همین ترتیب) .

فقدان مطالعات کافی در مورد مناطق روستایی باعث نگرانی است، زیرا در کشورهای گسترش مکشوف در درازا تاریخ و در کشورهای در حال توسعه در عصر آماده این مناطق بخش مهمی‌‌‌از جمعیت همه را در خویش جای داده‌اند. نکته مهمی ‌‌‌که باید باره پروا پیمان بگیرد این است که نبود پژوهش ها کافی در این گویه درک ما را از شهر نشینی به شدت تحت تاثیر قرار می‌‌‌دهد.

● بازنگری در مشاهدات تجربی

در مطالعه‌‌ای که ما انجام داده‌ایم نشان دیتا شده است که در صورتی که هم مناطق روستایی و هم مناطق شهری مورد مطالعه قرار گیرند، دو نگریستن تجربی بیان شده در بالا رد می‌‌‌شوند. با به کارگیری داده‌‌هایی که اخیرا و بر اساس واحدهای زیربخش شهر‌‌ها در ایالات متحده از سال‌‌ ۱۸۸۰ تا ۲۰۰۰ ساخته شده و بر بنیاد داده‌‌های شهرداری‌‌های برزیل از سال‌‌ ۱۹۷۰ تا ۲۰۰۰، به این نتیجه رسیدیم که رشد جمعیت در مناطقی با تراکم جمعیت اولیه پایین، نزولی و در مناطق با تراکم جمعیت اولیه متوسط، فزاینده بوده و با جمعیت اولیه در مناطقی با تراکم اولیه بالا ناهمبسته است.

یک رابطه U شکل برای رشد جمعیت به دست می‌‌‌آید که به توزیع بی استحکام جمعیت در درازا موعد می‌‌‌انجامد (شکل یک را ملاحظه کنید). در درازا تقسیم رو به بالای شکل‌، مناطقی با تراکم جمعیت اولیه بالا نسبتا تند رشد می‌‌‌کنند و به مناطق شهری تبدیل می‌‌‌شوند، در حالی که جمعیت در سایر مناطق که تراکم اولیه جمعیت پایین‌‌تر بوده با سرعت مختصر تری رشد می‌‌‌کند و این مناطق روستایی باقی می‌‌‌مانند. در نتیجه حتی با هستی این که طی سال‌‌های ۱۸۸۰ الی ۲۰۰۰ افزایش قابل توجهی در جمعیت ایالات متحده نگریستن شد، تعداد مناطق مختصر جمعیت و خالی از سکنه افزایش یافت. در مطالعه ما الگوهای رشد جمعیت مذکور، از طریق بررسی تمایز بین بخش کشاورزی و غیرکشاورزی (مثلا صنایع تولیدی و خدمات) توضیح دیتا می‌‌‌شود. دو ایده کلیدی در تحلیل ما ایفای نقش می‌‌‌کنند:

۱) روند رشد کارگماری بین بخش زراعت و غیر زارع متفاوت است.

در دسته زراعت رشد اشتغال، با علامت منفی به اندازه اولیه اشتغال مرتبط‌ می‌‌‌شود، زیرا بعد از برپایی شوک‌‌های مثبت، کارگماری نسبی به میانه بلندمدتی که مثلا از راه فاکتورهایی چون آب و هوا و خاک تعیین می‌‌‌شود، برگشت می‌‌‌کند. در روبرو در بخش غیر کشاورزی، رشد کارگماری به شدت نسبت به اندازه اولیه کارگماری ناهمبسته است، زیرا عوامل پایداری مانند آب و هوا و خاک قیود کم‌تری را بر رشد اشتغال تحمیل می‌‌‌کنند. این بدان معنی است که بهره کارگماری در تقسیم غیر زارع نسبت به جمعیت حداقل در مناطقی با تراکم جمعیت اولیه بالا فزاینده است.

۲) طی بازبینی زمان، رشد سریع‌‌تر بهره‌وری در بخش زارع نسبت به تقسیم غیر زارع به تخصیص مجدد کارگماری و در نتیجه تفریق کارگماری در تقسیم زارع انجامیده است.

با در عقیده گرفتن ترکیب این دو ایده، می‌‌‌توان رابطه U شکل بین رشد جمعیت و تراکم اولیه جمعیت را روشنگری داد. زمانی که تراکم جمعیت پایین باشد، تقسیم عمده شاغلان، در بخش زارع مشغول به کار هستند و خاصیت مراجعت به میانگین در دسته کشاورزی، به ایجاد یک رابطه کاهنده بین رشد جمعیت و تراکم جمعیت اولیه منجر می‌‌‌شود. در مقابل در شرایطی که تراکم جمعیت بالا باشد، کارگماری در بخش غیر کشاورزی بر کارگماری در بخش زارع می‌‌‌چربد و فقدان اثر بازگشت به میانگین بر این نکته دلالت می‌‌‌کند که رشد جمعیت با تراکم اولیه جمعیت ناهمبسته است. در این میان، یکدلی مثبت بین بهره بخش غیر کشاورز در اشتغال و تراکم اولیه جمعیت که با رشد سریع‌‌تر اشتغال در دسته غیر زارع نسبت به تقسیم زراعت به اتفاق می‌‌‌شود، رابطه‌‌ای فزاینده را بین رشد جمعیت و تراکم اولیه جمعیت ایجاد می‌‌‌کند.

● دلالت‌‌های سیاستی

از یافته‌‌های مطالعه ما می‌‌‌توان در زمینه سیاست گذاری نیز هوده برد.

همچنان که کشورهای در حال گسترش کبیر نظیر چین و هند صنعتی می‌‌‌شوند، افزایش جمعیت شهری، احتمالا بر پیرامون زیست و زیرساخت‌‌ها فشارهای شدیدی را وارد می‌‌‌کند. یافته‌‌های ما در این زمینه که رشد جمعیت نسبت به تراکم اولیه جمعیت در مناطقی با تراکم جمعیت اولیه متوسط، فزاینده بوده و با تراکم اولیه جمعیت در مناطقی با جمعیت اولیه بالا، غیر متحد است براین نکته دلالت دارد که مناطقی با تراکم جمعیت بالا به بردباری بسیار افزایش‌‌های بزرگ‌تری را در جمعیت شهری تجربه می‌‌‌کنند. تحلیل ما نشانه می‌‌‌دهد که بعضی از مناطق با تراکم اولیه جمعیت بالاتر با رشد جمعیت سریع تری روبه‌رو می‌‌‌شوند و بقیه مناطق با تراکم جمعیت اولیه پایین‌‌تر با کاهش نسبی در جمعیت مواجه شده و ممکن است خالی از سکنه شوند. پس تفریق جمعیتی که بسیاری از شهرهای کوچک در میدوست آمریکا با آن مواجه شده است را می‌‌‌توان به عنوان احد از مشخصات مناطق کشاورزی ملل در حال توسعه نیز به آمار آورد. با توجه به تمام این موارد، دگرگونی ها بنیادین مورد چشمداشت در پخش جمعیت، بر لزوم برپایی زیربناهای مختلف دلالت دارد. در چهره غفلت از ایجاد زیربناهای لازم، دولت‌‌های کشورهای در حال توسعه با چالش‌‌های قابل ملاحظه‌‌ای رو‌به‌رو خواهند شد.

nima بازدید : 28 سه شنبه 06 خرداد 1399 نظرات (0)

انرژی شمسی در ساختمان، ارزان تر زندگی کنید!

دسته: طراحی مقرون به صرفه تاسیسات

تاسیسات: همین چند ماه پیش که آلودگی هوای تهران در کران اضطرار بود، با خودم اندیشه می‌کردم تهران و بسیاری از شهرهای کبیر دارند به قبر دسته‌جمعی تبدیل می‌شوند! ایران ما با هستی داشتن انواع انرژی‌های طبیعت‌ همنشین چرا باید این‌قدر به نفت و گاز متکی باشد. واقعاً چرا ما باید هر روز هوایی را بو کردن- بوییدن نماییم که سرطان فقط یکی از بیماری‌هایی است که ما در معرض آن هستیم. فکرش را بکنید کودکان ما با اولین نفس‌های‌شان روی زمین ریه‌های‌شان را با چه هوایی پر می‌کنند. با خودم اندیشه کردم چرا ما و ایران ما در اضمحلال زمین، دودمان انسان و جانوران رتبه‌های پیش درآمد در جهان را داریم! چرا هر روز که پا در خیابان‌ها می‌گذاریم این‌ قدر مردم اعصاب‌ شان شعور است و تصور وارد میدان جنگ شده‌ایم! و هزاران چرای سایر که بد نیست هرازگاهی از خود بپرسیم. برویم راز اصل مطلب از انرژی های خورشیدی چه استفاده هایی می شود؟ موضوعی که امروز در چیدانه به رسیدگی آن می پردازیم، بعد با ما به اتفاق باشید.

 

فواید استفاده از انرژی‌های شمسی در ایران

بهتر است بدانید تنها تابش 90 دقیقه روشنایی خورشید به زمین می‌تواند انرژی زمین برای یک سال را تأمین کند!

 

کاهش قبض‌های گاز و برق با انرژی های خورشیدی

 

کاهش قبض‌های گاز و برق با انرژی های خورشیدی

به‌طور کلی 2 سیستم اصلی در دستگاه‌های شمسی هستی دارد که به درون‌ شبکه‌ای و بیرون‌ شبکه‌ای معروف هستند. این دو سیستم به منبع برق اصلی متصل می‌شوند. اگر ژنراتورهای منزل بیشتر از میزان باره بهره‌گیری شما انرژی تولید کنند، جنبش مترو نوم کند می‌شود و میزان برق مصرفی ذیل می‌آید. شما می‌توانید به‌راحتی با نگاهی دقیق به میزان مصرف برق در رسید ماهانه‌تان این کاهش را تماشا کنید. استفاده از انرژی خورشیدی در ساختمان می‌تواند منزل شما را گرم کرده و تولید برق کند؛ فلذا می‌شود گفت شما ملزم به پرداخت پول برق و گاز نخواهید بود. پس چه بخواهید فردی پیشرو و دوستدار زمین باشید و چه بخواهید در مصرف انرژی و پول خویش صرفه‌جویی کنید، انرژی شمسی مناسب‌ترین انتخاب است.

 

 کاهش آلودگی مکان زیست و مصرف انرژی با انرژی خورشیدی

 

کاهش آلودگی محیط‌ زیست و مصرف انرژی

نصب پنل‌های شمسی روی سقف خانه شما در کاهش هزینه‌های برق مصرفی زیاد مؤثر است و نه‌تنها ارزش خانه شما را بالاتر می‌برد، بلکه به میزان قابل‌توجهی دی‌اکسیدکربن هوا را تفریق می‌دهد. انرژی خورشیدی پاک و تجدیدپذیر است؛ به‌علاوه در مملکت زیبای ما که آفتاب زیادی دارد، زیاد به‌صرفه است.

 

کاهش خطرات ناشی از انفجار وسایل گازی با انرژی خورشیدی

 

کاهش خطرات برآمده از انفجار وسایل گازی

تابه‌حال دقت کرده‌اید در فصول سرد سنه چقدر میزان آتش‌نشانی‌ها و آمبولانس‌ها در شهر زیاد می‌شود؛ آمبولانس‌هایی که باوجود ترافیک احتمال رسیدن به‌موقع آنها به مقصد بسیار ناچیز است؛ به‌خصوص که متأسفانه در اغلب روستاها و حتی شهرستان‌های ایران هنوز از بخاری‌های گازی و نفتی بهره‌گیری می‌شود یا دستگاه‌های ایمنی در سیستم لوله‌کشی خویش ندارند!

 

استفاده از انرژی شمسی در خانه 

 

استفاده از انرژی خورشیدی در منزل 

استفاده از انرژی خورشیدی در ساختمان، در دنیای امروز زیاد گسترده است؛ از تأمین برق ابزارها برقی، پمپاژ و گرم کردن آب و آشپزی گرفته تا گرم کردن آب استخر و شارژ ابزارها برقی همانند تلفن همراه.

 

قیمت انرژی شمسی 

 

قیمت انرژی خورشیدی 

به‌طور کلی قیمت انرژی شمسی بسته به‌ اندازه پنل، میزان انرژی تولیدی (به واحد وات) و کشور تولیدکننده آن متغیر است ولی 3 مدل اصلی در پنل‌هایی که انرژی خورشید را به خود جذب می‌کنند دیده می‌شود: مونوکریستال، پلی‌کریستال و ترکیبی.

 

کاربرد انرژی شمسی 

 

پنل‌های پلی‌کریستال در مناطق گرم‌تر از بهره وری بالاتری برخوردارند. این پنل‌ها سطوح اکثریت را اشغال می‌کنند اما قیمت‌شان بسیار پسندیده است و بهترین پنل برای استفاده در مناطق گرمسیری مشابه ایران محسوب می‌شوند. پنل‌های مونوکریستال‌ بسیار قدرتمندند و حتی ذره‌های خورشید را هم جذب می‌کنند. این پنل‌ها مناسب‌ترین گزینه برای مناطق سردسیر با روشنایی خورشید کم هستند و سطح کمتری را اشغال می‌کنند. در ضمن از نظر قیمتی کمی از پنل‌های پلی‌کریستال گران‌ترند.

 

استفاده از انرژی شمسی در ساختمان 

 

در پنل‌های ترکیبی به اضافه سلول‌های کریستالی از یک‌لایه نازک فیلم هم بهره‌گیری می‌شود که میزان انرژی خورشیدی بیشتری را جذب می‌کند. این تکنولوژی مترقی مایه می‌شود که نصب این پنل‌ها به‌صرفه‌تر باشد ولی خویش این پنل‌ها جزو گران‌قیمت‌ترین مدل‌ها محسوب می‌شوند. در آخر باید گفت انرژی خورشیدی سوخت آینده است و روزی می‌رسد که ماشین‌هایی با سوخت فسیلی از ردیف بیرون شده و ماشین‌های برقی یا خورشیدی جای‌شان را بگیرند و این روز چندان دور نیست.

 

اگر شما هم منظور دارید از انرژی خورشیدی در ساختمان محل سکونت و یا کار خویش استفاده کنید می توانید از مجریان سیستم های انرژی شمسی در اهالی  فن چیدانه کمک بگیرید. 

نحوه عملکرد سلول های خورشیدی

از سلول های خورشیدی با به کارگیری شیوه جذب ترمیک و طریق فتوولتاییک می تاب انرژی مورد دربایستن ساختمان را فراهم نمود. در روش جذب ترمیک تامین گرمایش و آب گرم مصرفی ساختمان از راه دریافت، ذخیره، پخش و تبدیل انرژی به حرارت استفاده می شود. در این شیوه بیشترین میزان دریافت انرژی شمسی به واسطه بازتاب نور از سطوح سلول های شمسی است ولی در طریق فتوولتاییک انرژی خورشیدی به انرژی الکتریکی تبدیل می شود و برق باره بیچارگی برای سیستم گرمایشی، برودتی و دستگاه های الکتریکی تامین می گردد.

 

%عکس - کاربرد پنل های خورشیدی در ساختمان

کاربرد پنل های خورشیدی

گرم کردن خانه

یکی از موارد به کارگیری سلول های شمسی تامین آب گرم برای سیستم های حرارتی در ساختمان است. لوله های آبی که بر روی سقف نصب شده اند آب را بعد از گرم کردن به تو ساختمان پمپاژ می کنند.

 

تامین انرژی برق برای ساختمان

هر ساختمان برای گردش آب به یک مکنده احتیاج دارد. این پمپ را می طاقت به برق خانه متصل نمایش داد ولی استفاده از انرژی شمسی برای راه اندازی آن بسیار مقرون بصرفه تر است. انرژی برقی که بدست سلول های شمسی تامین می شود می تواند یک پمپ را برای به جریان انداختن آب در ساختمان به شغل بیندازد.

 

علاوه بر آن با استفاده از پانل های خورشیدی می توان برق روشنایی ساختمان را فراهم نمود. پس از آنکه انرژی شمسی تبدیل به انرژی برق شد، این جریان برق با به کارگیری اینورتر به برق AC تبدیل می شود. انرژی برق فرآوری شده توسط پانل های شمسی با استفاده از وسایل ایمنی و ترانسفر سوئیچ ها قادر به روشن نمودن ساختمان می باشد.

گرم کردن آب استخر

استخر از دسته تفریحات بسیار عالی به آمار می آید که آب گرم آن در روزهای زمستانی شما را به وجد می آورد و حسی آرامش دسته به شما منتقل می کند. با به کارگیری روکش خورشیدی به آسانی می توان آب استخر را گرم نمایش داد و از حضور در آن لذت برد. سیستم گرمایش آب گرم از صفحات حرارتی که بر روی پشت بام نصب شده ساختن شده و بعد از جذب گرمای خورشید آن را به سمت استخر هدایت می کند.

 

تامین آب گرم مصرفی

به جای به کارگیری آب گرمکن های گازی یا برقی می توان از انرژی شمسی برای گرم کردن آب ساختمان کاربرد نمود. به کارگیری پانل های خورشیدی مقرون بصرفه ترین طریق برای تامین آب گرم است و نقش موثری در کاهش مصرف انرژی گاز و برق ایفا می کند.

 

سیستم های تهویه مطبوع

با به کارگیری فن ها و سیستم های تهویه شمسی می نا به میزان قابل توجه مصرف انرژی را بهینه سازی نمایش داد و خرج های جاری را کاهش داد. دستگاه های تهویه نظیر فن سرویس بهداشتی، آشپزخانه، گرمابه و دستگاه های تهویه دلنشین-دلپذیر که در درازا روز کار می کنند مصرف انرژی بالایی دارند، از این جهت به هدف کاهش خرج قبوض و به کارگیری انرژی تجدیدپذیر خورشیدی از پانل های خورشیدی برای تامین انرژی باره نیاز سیستم های تهویه کاربرد می گردد.

 

تامین نور فضای باز

با به کارگیری صفحات شمسی می طاقت در طول روز باتری ها را شارژ ارائه کرد و در شب برای صریح کردن لامپ هایی که در محوطه ساختمان و باغچه ها تعبیه شده اند بهره‌گیری کرد. با کاربرد از این طریق مسیر تردد در شب صریح می شود و ساکنین دچار سردرگمی نخواهند شد.

nima بازدید : 29 سه شنبه 06 خرداد 1399 نظرات (0)

نکات خرید ملک تجاری

ملک بازرگانی ملکی است که ساختمانی در آن با هدف بهره‌گیری کسب یا پیشه یا تجارت بنا شده و یا در آن واحدهای تابع قانون بازرگانی یا واحدهای صنفی فعالیت دارند. در این نوشتار به رسیدگی نکات خرید ملک بازرگانی می پردازیم.

 

خرید ملک تجاری دربرگیرنده سه دسته پایین می باشد:

قرارداد خرید ملک

قرارداد انتقال حق کسب و پیشه

قرارداد انتقال سرقفلی ملک

قرارداد خرید ملک

در هنگام خرید ملک تجاری، خریدار مالک تمام ملک یعنی عین و منفعت آن می شود و میتواند هرگونه استفاده ای متعلق به بنماید.

 

در زمان خرید ملک تجاری لازم است به نکات زیر توجه گردد:

بررسی چگونگی سرقفلی و یا حق کسب و پیشه ملک

حق کسب و پیشه و حق سرقفلی مختص املاک بازرگانی است اما نه تمام املاک تجاری. چنانچه فردی یک ملک بازرگانی را اجاره نماید، در شرایطی حق سرقفلی یا حق کسب و حرفه به وی تعلق می گیرد.

 

در هنگام خرید ملک تجاری، می بایستی وضعیت سرقفلی ملک بررسی شود.

 

املاکی که حائز سرقفلی و یا حق کسب و حرفه هستند، عموماً در پسندیدن مستأجر قرار می گیرد و مالک عملاً امکان تصرف و به کارگیری ملک را ندارد و نمی تواند از منافع ملک بهره‌گیری کند.

 

بیشتر بخوانید: در اثناء خرید ملک کلنگی جهت ساخت و ساز به چه نکاتی توجه کنیم؟

 

وضعیت بدهی های ملک به نهادهای عمومی و دولتی

در هنگام تنظیم سند رسمی انتقال ملک تجاری بنام خریدار، علاوه بر مفاصا حساب مالیاتی و عوارض شهرداری، مفاصا حساب تأمین اجتماعی و اتحادیه صنفی که ملک بازرگانی تحت بازرسی آن کار و جنبش دارد نیز لازم است.

 

باید پروا داشت که اگر بدهی های فوق به هر دلیلی پرداخت نشود، این بدهی ها به خریدار منتقل می شود و خریدار می بایست آن را پرداخت نماید.

 

احراز کاربری تجاری

برخی از املاکی که کار و جنبش تجاری دارند، ممکن است فاقد کاربری بازرگانی باشند لذا احراز این مسأله پیش از اتمام معامله زیاد حائز اهمیت است.

 

خرید ملک تجاری

خرید ملک بازرگانی – عدالتسرا

قرارداد انتقال حق کسب و پیشه

حق کسب و پیشه مختص املاک بازرگانی است که پیمان نامه کرایه آنها قبل از مهر ماه سال ١٣٧۶ منعقد شده باشد.

 

تا قبل از سال ١٣٧۶، بر اساس قانون روابط موجر و مستأجر سنه ١٣۵۶، مستأجر املاک بازرگانی نسبت به ملک حائز حقی میشد که به حق کسب و حرفه شناخته شده است.

 

بر بنیاد این حق، مالک ملک، پس از سپریدن قرارداد اجاره، به جز موارد خاصی که در قانون ذکر شده است، حق تخلیه ملک را ندارد و مستأجر میتواند الی زمانی که بخواهد در ملک بماند و این حق بعد از فوت مستأجر به ورثه او منتقل می شود.

 

با هستی حق کسب و پیشه عملاً ملک برای همیشه در برگزیدن مستأجر پیمان می گیرد و مستأجر میتواند با مبلغ زیاد کمی بعنوان کرایه در ملک باقی بماند و متعلق به استفاده نماید.

 

مستأجر حائز حق کسب و پیشه میتواند حق خود را به اشخاص ثالث منتقل کند و این انتقال در قالب آشتی نامه و در دفاتر اسناد رسمی چهره می گیرد.

 

ملک بازرگانی ملکی است که ساختمانی در آن با هدف کاربرد در تجارت و کسب‌وکار بنا شده و یا در آن واحدهای تابع قانون بازرگانی یا واحدهای صنفی کار و جنبش دارند. ساختمان‌های بازرگانی شامل انواع مغازه‌، رستوران، عمده فروشی، دفاتر خدماتی مانند دفاتر بیمه، آژانس مسافرتی و … است. مهم‌ترین مسئله در ملک‌های تجاری دارا بودن پروانه شهرداری برای کاربری تجاری است. ملک ممکن است تجاریف اما فاقد مجوز کاربری شهرداری باشد.

 

مطابق دستورکار وزارت کشور با عنوانم «دستورالعمل شیوه محاسبه عوارض پذیره واحدهای اداری، تجاری و صنعتی»، تمام ساختمان‌هایی که مطابق با تبصره پاراگراف (لاتین) ۲۴ ماده ۵۵ قانون شهرداری با قصد تجارت و کسب‌‌وکار و بازرگانی احداث شده‌اند، واحد بازرگانی نامیده می‌شوند.

 

واحدهای صنعتیِ تحت پوشش قانون نظام صنفی یا واحدهای تابع قانون تجارت نیز در تقسیم واحدهای بازرگانی پیمان می‌گیرند، فلذا باید دارای کاربری تجاری باشند. می‌توان گفت ساختمان‌هایی که در آن فعالیت‌های صنفی و معاملات تجاری سپریدن می‌شود، به فعالیت‌های کسب‌وکار و تجارت پیوسته است و باید دارای کاربری تجاری باشند.

 

سند ملک‌های بازرگانی مانند دستک ملک مسکونی آغاز به صورت منگوله‌دار دفترچه‌ای بود، پس از سال ۱۳۹۰ به فرمان دولت اسناد املاک بازرگانی نیز برای امنیت اغلب مثل سند ملک‌های مسکونی به صورت تک برگ درآمد. فلذا برای نقل و انتقال سند باید به چهره تک برگ باشد.

 

 

آموزش و مشاوره حقوقی

سند ملک تجاری و مراحل دستک زدن و انتقال آن چگونه است؟

سند ملک تجاری

هر ساختمان کاربری متفاوتی دارد، در سند ملک نوع کاربری ساختمان نوشته می‌شود. کاربری ملک یعنی روش استفاده از یک ملک که بر پایه طرح تفصیلی شهرداری و براساس وضعیت استفاده از آن ملک و فعالیت‌های شهری اطراف آن مشخص می‌شود. کاربری ملک به ۸ بخش بخش می‌شود و شامل: کاربری تجاری، کاربری کشاورزی، کاربری صنعتی، کاربری خدماتی، کاربری معدن، کاربری ورزشی و فاقد کاربری است. در این مطلب در باره خرید ملک تجاری و مراحل انتقال و سند زدن ملک تجاری و البته حق سرقفلی اثناء خرید و فروش این املاک صحبت خواهیم کرد.

 

سند ملک تجاری

ملک بازرگانی ملکی است که ساختمانی در آن با هدف استفاده در بازرگانی و کسب‌وکار بنا شده و یا در آن واحدهای تابع قانون بازرگانی یا واحدهای صنفی کار و جنبش دارند. ساختمان‌های تجاری دربرگیرنده گونه ها مغازه‌، رستوران، عمده فروشی، دفاتر خدماتی مشابه دفاتر بیمه، آژانس مسافرتی و … است. مهم‌ترین مسئله در ملک‌های تجاری دارا بودن مجوز شهرداری برای کاربری تجاری است. ملک شدنی است تجاریف ولی فاقد مجوز کاربری شهرداری باشد.

 

مطابق دستورالعمل وزارت کشور با عنوانم «دستورالعمل نحوه محاسبه عوارض پذیره واحدهای اداری، بازرگانی و صنعتی»، تمام ساختمان‌هایی که مطابق با تبصره پاراگراف (لاتین) ۲۴ مونث ۵۵ قانون شهرداری با هدف تجارت و کسب‌‌وکار و بازرگانی احداث شده‌اند، یکتا بازرگانی نامیده می‌شوند.

 

واحدهای صنعتیِ تحت پوشش قانون نظام صنفی یا واحدهای تابع قانون تجارت نیز در بخش واحدهای تجاری پیمان می‌گیرند، پس باید حائز کاربری تجاری باشند. می‌توان گفت ساختمان‌هایی که در آن فعالیت‌های صنفی و داد و ستدها بازرگانی اتمام می‌شود، به فعالیت‌های کسب‌وکار و تجارت مرتبط است و باید حائز کاربری تجاری باشند.

 

سند ملک‌های بازرگانی مثل سند ملک مسکونی آغاز به صورت منگوله‌دار دفترچه‌ای بود، بعد از سنه ۱۳۹۰ به اجازه دولت اسناد املاک تجاری نیز برای امنیت بیشتر مشابه دستک ملک‌های مسکونی به صورت تک برگ درآمد. فلذا برای نقل و انتقال دستک باید به چهره تک برگ باشد.

 

 

 

قرارداد مغازه

 

 

 

ملک بازرگانی ملکی است که ساختمانی در آن با قصد کاربرد در بازرگانی و کسب‌وکار بنا شده و یا در آن واحدهای تابع قانون تجارت یا واحدهای صنفی تکاپو دارند.

 

 

 

سند زدن ملک تجاری

سند زدن ملک بازرگانی تفاوتی با ملک مسکونی ندارد. اما مسئله مهمی که اثناء خرید و فروش املاک بازرگانی باید مشخص شود، موضوع سرقفلی است. سرقفلی حقی است معنوی که تاجر برای تقدم در اجارۀ محل و ادامۀ بازرگانی در محل پیشه خود دارد؛ و جزء اموال غیرمنقول تبعی است.

 

خیلی اوقات مالک یک ملک تجاری، سرقفلی قبل از اقدام به فروش ملک، حق سرقفلی را به دیگری انتقال می‌دهد. در این حالت خریدار پیش از دستک زدن ملک تجاری باید از این سوژه مستحضر باشد. املاکی که دارای حق سرقلی هستند، عموماً در اختیار مستاجر پیمان می‌گیرد و مالک عملاً امکان تصرف و به کارگیری ملک را ندارد و نمی‌تواند از منافع ملک بهره‌گیری کند.

 

بنابراین خرید ملک تجاری که دارای حق سرقفلی و یا حق کسب و پیشه یا بازرگانی است دردسرهایی دارد و بهتر است اقدام به خرید ملک تجاری نمایید که فاقد سرقفلی است. قبل از سند زدن ملک تجاری بی گمان از نبود سرقفلی یا حق کسب و حرفه و یا بازرگانی در ملک بازرگانی باره مطمئن شوید، در صورت اطمینان از عدم داشتن سرقفلی و انتقال آن به دیگری، در متن قرارداد خرید ملک بازرگانی این باره را ذکر نمایید که در صورتی که کسی ادعایی در مورد حق سرقفلی نسبت به ملک یادشده داشت، پیمان نامه قابل فسخ باشد و خاطی ناچار به پرداخت زیان شود.

 

یکی دیگر از نکاتی که قبل از سند زدن ملک بازرگانی باید رعایت شود، وضعیت بدهی ملک به نهادهای عمومی و دولتی است. چناچه ملک حائز بدهی پرداخت نشده به هریک از نهادهای مربوطه را داشته باشد، این بدهی به خریدار جدید آتشدان می‌شود و خریدار باید آنها را پرداخت کند. در ادامه در این باره توضیح خواهیم داد.

 

 

 

سند ملک تجاری

 

 

 

 در همین رابطه بخوانید:

 

سند ملک تک برگی چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

 

 

انتقال سند ملک تجاری

قبل از انتقال دستک ابتدا از وضعیت ثبتی ملک بازرگانی مشخص شود، که آیا ملک تجاری حائز دستک رسمی است یا خیر؟ در صورتی که فروشنده سند رسمی در کمر بستن داشته باشد، با اطمینان می‌توان گفت که این معامله حدود ۳۰ درصد بدون ریسک است. ولی معمولاً املاک بازرگانی سند رسمی ندارند، در این حالت باید اطلاعاتی مشابه گواهی سرانجام پیشه شهرداری، عدم گسترش با یک ملک مسکونی، هویت فروشنده جمع‌آوری کنید.

 

اطلاعاتی که شهرداری محل در باره ملک تجاری فاقد دستک رسمی می‌دهد، باعث اطمینان به خریدار می‌شود که ملک تجاری بدون مجوز ساخته نشده و یا اگر  ساخت ملک بدون پروانه بوده، فروشنده جریمه تخلف را پرداخت کرده است. همچنین خریدار از سوی شهرداری باید اطمینان پیدا کند که ملک بازرگانی مذکور در طرح تفصیلی حوزه شهرداری پیمان ندارد که بعد از مدتی کوتاهی مجبور به تهی سازی برای تخریب و پهن شدن، خیابان شود.

 

قبل از خرید و انتقال دستک ملک تجاری باید عوارض‌های شهرداری مانند عوارض نوسازی یا عوارض پسماند پرداخت شده باشد. در سطرهای بالا اشاره کردیم که خریدار قبل خرید و سند زدن ملک بازرگانی باید از کاربری ملک تجاری اطمینان پیدا کند. بهتر است گونه کاربری ملک در پیمان نامه خرید ذکر شود. اغلب املاک بازرگانی همراه با یک ملک مسکونی احداث می‌شوند، به همین انگیزه پیش از خرید و انتقال دستک ملک تجاری باید نسبت به مشاع بودن ملک بازرگانی و مسکونی مطلع باشند و مقدار مشاعات براساس دستک ملک مشخص شود.

 

 کلاهبرداری و سواستفاده خرید و فروش ملک تجاری بسیار رویداد می‌افتد، به همین انگیزه قبل از اقدام به خرید و انتقال سند باید از هویت فروشنده مطمئن شد. اگر وکیل یا ورثه اقدام به فروش و انتقال سند ملک بازرگانی کنند،  باید اسناد تصدیق هویتی آنها دریافت و ضمیمه پیمان نامه فروش ملک بازرگانی شود.

 

ماهیت بعضی از اسناد املاک بازرگانی یا اداری است و در سند رسمی آن نیز ذکر شده است. ولی پیش از خرید و انتقال دستک باید مطمئن شد که ملک بازرگانی خریداری شده، کاربری تجاری دارد و یا ملک بازرگانی در دستک رسمی آن کاربری اداری قید شده باشد.

nima بازدید : 45 سه شنبه 06 خرداد 1399 نظرات (0)

انواع روش‌های بازاریابی دیجیتال در آموزش رایزن املاک  

 

وب‌سایت (Website)

 

امروزه داشتن وب‌سایت از اساسی‌ترین نیازهای هر کسب و کاری است. اگر شما خرج و یا بودجه‌ای برای تبلیغات و به کارگیری دیگر روش‌های بازاریابی در نظر ندارید حتما داشتن وب سایت را از این قاعده مستثنی کنید. مبحث بازاریابی آموزش رایزن املاک به شما می‌گوید که همانند دیگر مشاغل داشتن وب‌سایت مختص بنگاه ضروری است و به راستی ویترین سوداگری شما به حساب می‌آید. گونه ها مقاله‎ها در مقوله آموزش مشاور املاک، اخبار، فایل‌های فروش و یا اجاره واحدهای مسکونی، اداری، بازرگانی و غیره، شناسایی بنگاه خود و مشاوران شاغل در بنگاه، تبلیغات و آگهی‌های املاک و خلاصه هر آنچه که سوداگری شما و بنگاه شما را شناسایی می کند می‌توانید در وب‌سایت خود نمایش دهید. قسمت پرسش و پاسخ، مشاوره آنلاین، انتقادات و پیشنهادات و لینک شبکه‌های اجتماعی خویش را نیز در وب سایت خویش بگنجانید الی به مشتری این اطمینان را بدهید که مجموعه‌ای پویا، بروز و کارآمد دارید و بنگاه شما احد از بهترین انتخاب‌های مشتریان است.

 

ایمیل مارکتینگ (Email Marketing)

 

یکی سایر از ابزارهای بازاریابی دیجیتال در جستار تعلیم رایزن املاک، ارسال ایمیل‌های تبلیغاتی و معرفی کسب و کار خود از طریق ارسال ایمیل به جامعه هدف شماست. شما می‌توانید ایمیل را به مشتریان قبلی خود ارسال نموده و یا طی فرآیند تحقیقات بازار به آدرس ایمیل مشتریان دست پیدا نمائید.

 

بازاریابی پیامکی (SMS Marketing)

 

یکی سایر از تکنیک‌های بازاریابی دیجیتال در تعلیم رایزن املاک ارسال پیام به تلفن همراه مخاطبان شماست. شما می‌توانید یک پنل ارسال پیامک خریداری نموده و طی یک برنامه‌ریزی هفتگی و یا ماهیانه به ارسال پیام به مخاطبان ادامه دهید. برای آغاز می‌توانید از مشتریان قبلی خویش شروع کرده و به تدریج شماره موبایل کسان ساکن در منطقه را به آن اضافه نمائید.

 

شبکه‌های اجتماعی (Social Media)

 

استفاده از شبکه های اجتماعی جهت معرفی کسب و کار در چند سال تازه رشد زیاد زیادی داشته است. پیشه رایزن املاک نیز از این مقوله عقب نمانده و بنگاه‌ها و کسان حرفه‌ای در پیشه مشاور املاک از این بستر مجازی بهره زیادی می‌برند. شما می‌توانید به طور شخصی و یا به عنوان بنگاه در کانال‌های اجتماعی همانند تلگرام، اینستاگرام، توئیتر، فیس بوک، لینکداین، گوگل پلاس، پینترست و … اقدام به ایجاد کانال نموده و همه روزه گونه ها فایل‌های موجود، شرایط مالی، پست‌های آموزش مشاور املاک، عکسهای زیبا و جذاب به همراه آدرس وب‌سایت، آدرس و عدد تلفن خویش را در قالب پست طراحی نموده و برای اعضا ارسال کنید.

 

در مورد شبکه‌های مجازی باید گفت که در ایران پرطرفدارترین شبکه ها تلگرام (Telegram) و اینستاگرام (Instagram) بوده که جزو شبکه‌های اجتماعی عامه پسند محسوب می‌گردند. شبکه اجتماعی لینکداین (LinkedIn) از سایر شبکه‌های اجتماعی مربوط به کسب و کار است که مطالب پیوسته با استخدام و کسب و کار در آن منتشر می‌گردد. گوگل پلاس (Google+)، پینترست (Pinterest)، فیس بوک (Facebook) و توئیتر (Twitter) نیز از دیگر شبکه‌های مجازی بوده که البته در ایران کمتر باره پروا است و شما می‌توانید با بازگشائی اکانت کاربری به نام خویش و یا بنگاه رایزن املاک اقدام به معرفی کسب و کار خویش نمائید.

 

تصاویر، ویدئوها، تورهای مجازی:

بیش از 90 درصد خریداران، پروسه خرید خویش را با جستجوی آنلاین برای خرید خانه‌های لوکس پیش درآمد می‌کنند؛ پس تصاویر و ویدئوهایی که ارائه می‌دهید برایتان بسیار حیاتی است. بسیاری از مشاورین املاک پیشنهاد عکس اخذ از فضای منزل را می‌دهند اما باید در نظر داشت صرفاً اخذ عکس کافی نیست، بلکه شما به یک عکاس حرفه‌ای نیاز دارید که به بهترین نحو فضای خانه، تجهیزات، امکانات و ویژگی‌ها را به نمایش بگذارد. مشاورین املاک زیاد کامیاب در این حوزه، عکس‌های خاص خویش را از خانه‌ها می‌گیرند و از تجهیزات به‌روز عکاسی کاربرد می‌کنند الی نورپردازی برای عکس‌ها و ویژگی‌هایی که در عکس ها نمایان است به بهترین نحو مشخص باشد.

 

یک عکس چه بسا به اندازه هزار واژه اثرگذار باشد ولی یک ویدئو چطور؟ یک میلیارد کلمه. در هنگام فروش یک منزل لوکس، حرفه‌ای بودن ویدئو و تورهای مجازی در حدی حائز اهمیت است که می‌تواند منجر به فروش یا عدم فروش منزل شود. به دلیل محدودیت موجود در فضای آنلاین برای قرار دادن عکس‌ها، به کارگیری ویدئو و تور مجازی بهترین روش برای این است که به خریدار فرمان دهید به‌صورت مجازی در خانه قدم بزند چراکه یک منزل لوکس زیاد بزرگ‌تر و مجلل‌تر از 25 عکس می‌باشد.

 

زمان پسندیده برای فروش:

در هنگام فروش خانه‌های لوکس، زمان‌بندی نقش زیاد مهم‌تری در مقایسه با فروش خانه‌های معمولی دارد. برای نمونه اگر قرار است منزل لوکسی دریکی از شهرهای شمالی مملکت به فروش برسد که حائز آب‌نمای کبیر و استخر می‌باشد، قطعاً برگزیدن فصل زمستان مناسب نیست.

 

نمایش سخیف و محل زندگی:

یکی از ویژگی‌های که در گزینش منزل لوکس مورد بررسی می‌باشد، محل و فرهنگ و سبک زندگی محدوده‌ای که خانه بناشده است می‌باشد. در هنگام خرید یک منزل لوکس برای خریدار اهمیت دارد که بداند عموماً چه افرادی در آن محله حیات می‌کنند، بعد اهمیت دارد که رایزن املاک در این باره اطلاعات کافی داشته باشد.

nima بازدید : 55 شنبه 03 خرداد 1399 نظرات (0)

سکو به محلی در دو سوی در ورودی، برای استراحت در اثناء انتظار برای ورود یا گفت و گو با همسایه‌ها گفته می‌شود.

سر در ورودی هلال تزئینی روی در و تنها تقدیر خارج از منزل است که اغلب کاشی‌کاری دارد و معمولاّ طوری ساخته می‌شده که در زمستان‌ها گیر از ریزش برف و باران بوده و در تابستان‌ها نیز مانعی برای تابش سر راست آفتاب به شمار می‌رفته است. در رأس سردر آیاتی از قرآن کریم یا عبارات مذهبی نوشته می‌شد تا اثناء ورود و خروج از زیر آیات قرآنی یا روایات و عبارات دینی عبور کنند.

 

در ورودی، در اغلب خانه‌های سنتی، درهای ورودی دو لنگه و چوبی هستند و هر لنگه کوبه‌ای نیز دارد. زن‌ها حلقه‌ای که صدای زیری داشت را به صدا در می‌آوردند و مردها کوبه چکشی شکل را که صدای بمی‌داشت.

 

هشتی‌ها بیشتر به شکل هشت ضلعی یا نصف هشت ضلعی و یا بیشتر مواقع ۴ گوش است. هشتی حائز سقفی اختصار و یک منفذ حقیر نور در سقف گنبدی شکل آن است و عموماّ سکوهائی برای نشستن در آن طراحی شده است.

 

هشتی برای انشعاب قسمت‌های گوناگون منزل و گاه برای دسترسی به چند منزل ساخته می‌شد. در خانه‌های بزرگ، اندرونی و اقامتگاه‌های خدمتکاران نیز به هشتی مسیر داشتند و بیشتر برای متمایز سازی آقایان و خانم‌ها دو قسمتی ساخته می‌شد.

 

دالان راهروی باریکی بود که با پیچ و خم وارد شونده را از هشتی به حیاط منزل هدایت می‌کرد. پیچ و خم تونل برای رعایت حریم خصوصی خانه بود تا عابران نتواند سریعاً فعالیت‌های جاری در حیاط را متوجه شوند.

 

حیاط در خانه‌های کهن مرکز و قلب ساختمان بوده است. حیاط مرکزی به اتفاق با بالکن در هر سمت، خاصیت بود که از گذشته‌های دور در معماری ایرانی به چشم می‌آمد.

 

همچنین حیاط محلی برای برگزاری مراسم گوناگون نظیر مراسم مذهبی، عروسی و تجمع اقوام بود. معمولاً چهار گوش بوده. ابعاد زندگی را شمار و عملکرد فضاهای اطراف آن تعیین می‌کنند. هر حیاط معمولاً یک حوض و چند باغچه دارد که بسته به شرایط گوناگون محلی همانند آب و هوا و عوامل فرهنگی اشکال متفاوتی می‌یابد.

 

حوض و باغچه در حیاط‌سازی خانه‌های کهنه معتبرترین عناصر به شمار می‌رفته است.

 

تالار عموماً فضائی بود با تزئینات زیاد زیبا و پرکار که در ساحل اتاق‌های ساده حیات در خانه‌های سنتی کاملاً مشهود بود. تالار با گچبری، آئینه‌کاری، نقاشی روی گچ، مقرنس و با نقاشی روی چوب تزئین می‌شدند.

 

نشیمن، ‌ اتاق‌هائی بودند که نسبت به تالار اهمیت کمتری داشتند و از اتاق‌های ساده مهمتر بودند. نشیمن، محل گردهمایی کسان خانواده و مهمان‌های بسیار  نزدیک  به حساب می‌آمد این عناصر از عقیده تزئینات زیاد ساده بودند.

 

آشپزخانه معمولاً چهارگوش یا مستطیل و کم و بیش آب انبار و چاه آب ساخته می‌شد. در داخل آشپزخانه، محلی برای پخت و پز، ذخیره چوب و تنور پخت نان و در درون حصار آن تاقچه‌ای برای پیمان دادن افزار کله پزی و خوراک تعبیه می‌شده است.

 

توالت و گرمابه معمولا در سطح پایین‌تری قرار می‌گرفتند. این عمل به دلیل سهولت در استفاده از آب و زهکشی آن و در ضمن گرمای آن سپریدن می‌شد. حمام به دو بخش بخش می‌شد؛ یکتا برای جایگزینی جامه (سر بینه) و دیگری برای شست وشو (گرم خانه).

 

جهت ساخت خانه‌های کهنه تابع گوشه روشنایی خورشید و قبله بوده است. هر وجه خانه برای فصل خاصی از سنه مناسب بود و عناصری مثل تالار، بادگیر، پنج دری، سه دری و ارسی در آمار گذرگاه حل‌ها بودند.

 

در اکثر قریب به رخداد خانه‌های سنتی، محور اصلی بنا، محور شمالی جنوبی بودند و بهترین موقعیت را برای اخذ نور خورشید داشتند لغایت در روزهای گرم تابستان از سایه و در زمستان از گرمای خورشید برخوردار باشند. فضاهای اصلی زندگی نیز در دو سمت شمالی و جنوب و فضاهائی که اهمیت کمتری داشتند، ‌ به خصوص فضاهای خدماتی در دو سمت شرق و غرب ساخته می‌شدند.

 

گودال باغچه یا باغچال در وسط حیاط مرکزی ساخته می شده و یک طبقه در تو زمین فرو می‌رفته است. نمونه‌های این مکان در اقلیم های بسیار خشک کویری از جمله در کاشان، نایین و یزد دیده می‌شود. گودال باغچه علاوه بر تأمین خاک باره احتیاج خشت‌های استفاده شده در بنا، امکان دسترسی به آب قناط را هم فراهم می‌کرده.

 

بام در معماری ایران به جرأت بخشی از فضای حیات است و علاوه بر وجود حجم‌های پیچیده و زیبا، به عنوان حیاط هم مورد کاربرد پیمان می‌گرفته است. در شهرهایی چون نایین در بعضی از بناها با دیوارهای صندوقه چینی شده، گوشه ها-کناره ها بام را لغایت نزدیک یک متر و نیم بالا آورده و نوعی حیاط در بام بوجود می‌آوردند که در شب‌های تابستان برای خواب بهره‌گیری می‌شده است. وانگهی این دیوارها با سایه اندازی بر بخشی از بام در ساعات گوناگون روز نقش اقلیمی ثانویه‌ای نیز داشته‌اند. چنین فضاهایی در مساجد نیز باره استفاده بوده است.

 

سرابستان باغ کوچکی بوده که کنار منزل ساخته می‌شده و تأثیر اقلیمی زیادی بر خانه داشته است. نمونه زیاد خوب آن در کناره منزل پیر نیا در نایین در تقدیر جنوبی حیاط هستی دارد، در واقع متمولین با برپایی چنین فضایی نوعی ییلاق در کناره منزل خویش بوجود می‌آورده‌اند.

 

اگرچه زمستان نشین پیش از آنکه نام فضای معینی باشد، به همه فضاهایی که در وجه شمالی حیاط ساخته می‌شوند تا از آفتاب زمستان که با زاویه‌ای مایل به درون اتاق‌ها می‌تابد کاربرد کنند، گفته می‌شود، ولی گردآور معینی از فضاها با رابطه‌ای خاص، ‌ گردآور فضاهای زمستان نشین را تشکیل می‌دهند که عبارتند از سه دری، ‌ پنج دری و شکم دریده، که روی محور اصلی قرار می‌گرفته‌اند و دو فضای ارتباطی که می‌توانند راهرو یا تختگاه باشند و گوشواره‌هایی که از سه دری، اطاق ارسی یا تهرانی و اطاق دو دری تشکیل شده‌اند و گوشه‌های این بخش را برپایی می‌دهند.

 

فضای اصلی زمستان نشین روی محور اصلی پیمان گرفته و برای ورود بیشتر روشنایی خورشید بیشتر پنجره‌های آن را از ارسی‌های کبیر می‌ساخته اند. داخل فضاهای مرکزی با توجه به بسته بودن فضا، تزیینات پیچیده‌ای چون قطارهای مقرنس و آیینه کاری‌های بسیار پیچیده دیده می‌شود.

 

تابستان نشین نیز موقعیتی مانند زمستان نشین دارد با این تفاوت که در وجه جنوبی حیاط قرار گرفته است لغایت در تابستان از تابش مستقیم آفتاب در امان بماند و روی محور اصلی آن معمولاً فضای نیم باز با تالار پیمان می‌گیرد.

 

این تالارها و بالکن ها جز در مواقع بسیار سرد سال مهمترین فضایی زندگی در منزل بوده اند، و اگرچه همیشه تزیینات داشته‌اند، ولی با توجه به مفتوح بودن و نفوذ یکتا و خاک، از تزیینات زیاد پیچیده در آنها خودداری و به نقوش ساده گچی در ترکیب با آگور یا سیم گل قناعت می‌شده است.

 

بهار خواب همان مهتابی است و در مناطقی از خراسان تخ بوم (تخت بوم) نیز نامیده می‌شود. این فضای بدون سقف در مجاورت حیاط و در طبقات بالاتر از نخست ساخته می‌شده و شب‌های تابستان در آن می‌خوابیدند و بسته به محل استقرار آن، در ساعاتی که دیوارهای گوشه ها-کناره ها بر آن سایه پسندیده می‌انداخته متعلق به بهره‌گیری می‌شده. در بهار و پاییز در تمام ساعات روز و در تابستان شب‌ها قابل استفاده بوده است.

 

این مکان در دوره قاجاریه به مساجد و مدرسه‌ها نیز راه یافت و نمونه‌های زیبایی متعلق به را در مسجد سید اصفهان، مسجد سلطانی سمنان و مسجد سپهسالار طهران می‌توان دید و در مناطق گرم و نمور چون دزفول و شوشتر جزء انفصال ناپذیر خانه‌های مسکونی است. تزیینات رایج این مکان از جنس تزیینات نمای رو به حیاط است.

 

اتاق کرسی در مجموعه زمستان نشین و اغلب در گوشه‌های این تقسیم که در و پنجره اقلیت به حیاط دارند، ساخته می‌شده تا در زمستان با بستن در و پنجره‌ها بتوان آن را گرم کرد. در میان اتاق، چال کرسی قرار داشته و ابعاد اطاق تابع ابعاد کرسی بوده، چون دیواره‌های آن برای تکیه دادن مورد استفاده پیمان می‌گرفته‌اند. این مکان در همه خانه‌های اقلیم سرد و کوهستانی وجود دارد.

 

این اطاق در مناطق پر شیب در پشت اتاق‌ها و تو کوه کنده می‌شده و فاقد پنجره بوده است. این بخش در خانه‌هایی که حیاط بیرونی داشتند، گاه روی محور اصلی که شکم دریده یا چلیپا بوده نیز پیمان می‌گرفته است. در منزل حیدرزاده تبریز اطاق کرسی الگوی شکم دریده دارد. که با پروا به استفاده این اتاق در شب و در بخش‌های خصوصی منزل تزیینات مفصلی ندارد. در منزل پیرنیا در نایین این اتاق با استقرار در محور اصلی، تزییناتی زیاد ظریف با لایه کاری گچی دارد. شاه نشین در تو اندرونی پیمان دارد و آفتاب خور است. به همین انگیزه بزرگتر و با اهمیت‌تر ساخته می شود.

و شاه نشین محسوب می شد.

 

شاه نشین اتاقی است با بلندی نسبتا بلند که معمولا ارتفاع آن ۲ برابر دیگر اتاق‌های خانه‌های باستانی است. در قسمت بالای این ارتفاع، سقف نیمه گنبدی پیمان می‌گیرد و چون بلندی بسیار بود باعث خنک شدن اتاق می‌شود.

 

شاه نشین ها با تزئینات خاصی همانند نقاشی، شیر و شکر در ذیل گنبد و در زمان قاجار با آیینه کاری همراه بوده است. گچبری‌های گرانمایه- باارزش به همراه تندبری‌ها در گوشه ها-کناره ها اجاق و نقاشی‌های شیشه‌ها نیز از جمله این تزئینات به آمار می‌رود.

 

یک ارسی (پنجره) بالا رو، با شیشه‌های رنگی همراه با الحاقات مربوط به آن نیز در اطاق شاه نشین هستی دارد که اغلب ۳ دری یا ۵ دری بوده است.

 

پایاب محل دسترسی به آب کاریز در حیاط خانه‌ها و مساجد است و نمونه‌های عمومی آن نیز در شهرهایی همچون نایین به چشم می‌خورد. الگوی معمول آن هشتی است که با اتاق ترکی یا کلمبه پوشانده و در راه قنات در مرکز آن یک حوض ساخته می‌شود.

 

شوادان که شبادان، شبابیک، خشیان و باد کش نیز نامیده می‌شود به طور مشخص در شهرهای دزفول و شوشتر دیده می‌شود و پایین زمینی با عمق زیاد بسیار است. با پروا به خاصیت خاک این دو شهر، در واقع در دل زمین حفر می‌شود و معمولاً فاقد مصالح ساختمانی است و بیشینه در مواردی بخش‌هایی از دیواره آن را با گچ می‌پوشانند. سقف آن گنبدی و فاقد سازه است. در بالاترین سرنوشت سقف، سوراخی وجود دارد که معمولاً به کف حیاط می رسد.

 

این مکان که گاه ۶ الی ۷ متر در ذیل زمین زیر می‌رود به ذیل حریم مالکیتی خانه مجاور نیز نوفذ می‌کند. شوادان‌ها علاوه بر مکش حفره بالا که موجب جریان هوا می‌شود، از پدیده نفوذ تأخیری فصول در زمین بهره‌گیری می‌کنند. در چنان عمقی معمولاً با دمای یک یا حتی دو فصل قبل روبرو هستیم. شوادان ها عملاً تزییناتی ندارند و اغلب الگوی فضای مشخصی در آنها دیده نمی‌شود، ولی در نمونه‌های عالی الگوی شکم دریده یا چلیپا دارند.

 

شبستان در مساجد به عنوان نمازخانه در دو طرف گنبد خانه یا گوشه ها-کناره ها ایوان‌ها شکل می‌گیرد و معمولاً در زمستان اغلب کاربرد می‌شود. به زیر زمین خانه‌های شوشتر و دزفول هم شبستان گفته می‌شود که معمولاً حدود ۱.۵ الی ۲ متر در زمین فرو رفته و پنجره‌هایی به حیاط دارند و کران فاصل شوادان و طبقه اول‌اند. از این محیط‌ در ساعاتی از روز در تابستان و در بهار و پاییز و در مواردی به عنوان انبار نیز کاربرد می‌شود.

 

شناشیل مختص مناطق جنوبی ایران بخصوص بوشهر است و به نوعی بالکن به سمت بیرون خانه و روی گذرگاه عمومی گفته می‌شود که با چوب ساخته شود و محیط آن با نرده‌های مشبک پوشیده شده باشد تا هوا به راحتی در آن جریان یابد. شناشیل در بعضی از موارد سقف ندارد. نمونه‌هایی از این محیط‌ در بعضی از خانه‌های شیراز نیز دیده شده است.

 

آب سرا به ساختمان‌های ییلاقی گفته می‌شود که در میان استخر یا دریاچه و برای استفاده از نم و چشم انداز آب ساخته می‌شدند. نمونه‌های زیبای آن شاه گلی در تبریز و چشمه علی دامغان هستند.

 

کنده فضایی است که در دل زمین کنده شود. نمونه‌های زیبای آن روستای کندوان در اسکو و میمند هستند، ولی در بسیاری از خانه‌های کوهستانی، قسمت‌های پشتی محیط‌ را به شکل پستو در دل زمین می‌کندند که کیفیت اقلیمی زیاد مناسبی در زمستان و تابستان بوجود می‌آورد و برخی مواقع به عنوان اطاق کرسی نیز کاربرد می‌شده است.

 

اتاق بادگیر در تابستان نشین خانه‌های حاشیه کویر یا حاشیه دریای جنوب، علاوه بر تالار اصلی، در بعضی موارد گوشواره‌ها نیز از جریان هوای بادگیر بهره‌گیری می‌کرده‌اند. اتاق بادگیر به هر فضایی در طبقه اول تابستان نشین که از هوای بادگیر استفاده کند گفته می‌شود. تزیینات این محیط‌ همچون تزیینات ایوان است.

 

یکی از جذاب ترین و دیدنی ترین بخش ها برای ایرانگردی، بازدید و ماندن در خانه های تاریخی ایران است. جالب است بدانید، بسیاری این خانه های تاریخی، امروزه تبدیل به اقامتگاه ها و هتل هایی باشکوه شده اند که بهترین گزینه برای اقامتی لایق و باکیفیت در سفرهای ایرانگردی شما هستند. به اتفاق ما باشید، تا برخی از جذاب ترین و دیدنی ترین خانه های تاریخی ایران را با هم بررسی کنیم. خانه هایی تاریخی که بعضی متعلق به ها امکان رزرو آنلاین برای ماندن شما را نیز دارند.

 

 نام ایران با تاریخ پیوند خورده است. ایران، کشوری باستانی است که هر تکه آن تاریخی عظیم را در پشت خویش پنهان دارد. در کنار این تاریخ عظیم، اهمیت ایرانیان در همه دوره ها به هنر و زیبایی در اشکال گوناگون قابل لمس است. تاریخ ایران و حس هنر دوستانه ایرانیان، در معماری خانه های قدیمی ایرانی بیش از هر چیز نمایان است.

 

خانه های کهن ایران، همواره بهترین مسیر برای کاوش در دوران گوناگون تاریخ ایران است. نکته مثبت این است که اکثر شهر های ایران سرشار از این خانه های تاریخی و جذاب با معماری های باشکوه هستند.

 

همانطور که گفتیم، بعضی از این منزل های قدیمی و تاریخی امروزه تبدیل به دیرینکده و یا هتل هایی باشکوه برای اقامت شده اند. به اتفاق ما باشد الی برخی از منزل های کهنه ایران را که بهترین برگزیدن ها برای ایرانگردی و ماندن هستند را بررسی کنیم.

nima بازدید : 85 شنبه 03 خرداد 1399 نظرات (0)

در باره وکالت امور ملکی اغلب بدانید

دعاوی ملکی لقبی برای تقسیم ای از دعاوی حقوقی و کیفری به آمار می رود که به گونه ای به مسئله املاک مربوط می شوند. در این گردآور مسائل زیاد مختلفی پیدا می شود. از مسائل مثل دعوای الزام به تنظیم سند رسمی، الزام به اخذ ویزای کار، الزام به ایفای تعهد، الزام به اخذ صورت انجمن تفکیکی، خلع ید و تقسیم و افراز املاک مشاع گرفته لغایت دعاوی کیفری مثل مال غیر، جعل سند، ممانعت از حق، کلاهبرداری و تصرف عدوانی، تمام این مسائل در دایره دعاوی ملکی قرار می گیرند.

 

ملک مشاع به ملکی می گویند که بین نفر مشترک باشد و در روبرو ملک مفروز کاربرد می گردد. هدف از مفروز به ملکی گفته می شود که پس از اشاعه در قالب چند سهم جداگانه در آمده و بین شرکا تقسیم شده باشد.

 

امکان دارد دو یا چند نفر ملکی را به طور شریکی خریده باشند بدون اینکه بهره هر یک متعلق به ها از عقیده نزدیک و مشخصات تعیین شده باشد، به این ملک مشاع بین مالکین گفته می شود و در صورتی که مالکین با رضایت هم، تقدیر مجزا و مشخصی را برای هر کدام از شرکاء تعیین و تصرف کردند، یعنی بابت بهره مشاعی دسته مشخص از ملک را گزین کردن به مالک مشخص دادند، سهم هر کدام را مفروز می گویند.

 

عبارت مفروز در برابر مشاع هنگامی باره استفاده قرار می گیرد که از لحاظ آیین نامه ثبتی، منظور جدا کردن یک تقسیم از بهره ازآنش یکی از شرکاء از سهم سایر شرکاء در ملک مشخص مطرح باشد. به این معنی که در صورتی که چند تن هر یک میزان مشاعی از ملک را مالک باشند و منظور مفروز بهره خود را داشته باشند لغایت به طور مستقل از ملک خود کاربرد کنند، باید آن ملک به نسبت میزان مشاعی مالکان میانی آن ها تفکیک شود.

 

تفاوت بین تفکیک، افراز و تقسیم ملک

امکان دارد یک تن مالک یک زمین بزرگ باشد و بخواهد آن را جداسازی و به اندازه های کوچک تر تقسیم کند اما برای اینکه مالکی بتواند زمین را جداسازی نماید باید چند شریک وجود داشته باشد و نمی توان زمینی که فقط یک مالک دارد را به قطعات کوچک تر دسته کرد.

 

در تقسیم نامه های زمین و یا املاک، مالک از یک نفر بیشتر بوده و امکان دارد یکتا از شرکا حائز سهم اکثریت باشد و نوعی سازش بین شرکا چهره گیرد.

 

تقسیم نیز شامل جداسازی و افراز می باشد و هر دوی آن ها را در برمی گیرد.

 

فروش ملک مشاعی بدون خوشنودی مالکین دیگر امکان پذیر است؟

شریک مال مشاع هر زمانی بخواهد می تواند درخواست کند که ملک مشاع بین وی و سایر شرکا دسته گردد. مگر در بعضی از موارد که بخش به مایه قانون میسر نباشد.

 

برخی اوقات شرکا پیش خود به این توافق می رسند که مثلا یک زمینی را که کم و بیش هزار متر است را بین خود و به چهره تعیین کردن سهم هر یک که کجای زمین پیمان گیرد اتمام دهند و درباره مساحت زمین نیز توافق می کنند که در این حالت اداره ثبت و املاک اسناد می تواند سند را تنظیم و صادر نماید.

 

ولی در بسیاری از مواقع شرکا خوشنود به بخش نیستند و یا به طور کلی ملک قابل بخش و یا تفکیک نمی باشد که در این حالت هر کدام از شرکا می توانند برای فروش ملک مشاع اقدام نمایند.

 

آیا خلع ید از ملک مشاع شدنی میباشد؟

در بعضی از موارد که هیچ قراردادی بین مالک و فردی که ملک را تصرف کرده است نباشد دیگر دعوای تهی سازی معنی خاصی ندارد و باید عرض حال خلع ید را عنوان نماید و برای تنظیم دادخواست خلع ید باید در نخست ازآنش خود را به ثبت برساند. بعد از آن می بایست تصرف غاصبانه شخصی که ملک را تصرف کرده است را پابرجا کردن نماید، به این معنی که فرد حتما باید بدون دستور مالک، ملک او را تصرف و عصب کرده باشد.

 

به خاطر اینکه بسیاری از مردم در طرح دعوای خلع ید، تهی سازی ید، دستور تهی سازی و تصرف عدوانی مبتلا اشتباه می شوند و این موجب می گردد که به هیچ نتیجه ای دست پیدا نکنند و دعوای آن ها رد گردد حتما رهنمود می شود که با وکیل کارآزموده در امور ملکی رایزنی نمایید.

 

الزام به گرفتن سرانجام شغل چه مراحلی دارد؟

بعد از به پایان رسیدن عملیات ساختمانی، در صورتی که ساختمان مورد تایید شهرداری باشد و مواردی مانند خلافی و یا بدهی نداشته باشید، شهرداری و یا سازمان متولی امر مدرکی به عنوان فرجام کار به شما ارائه می دهد. این مدرک سرانجام عملیات ساختمانی را تایید می نماید. پایان کار یکی از مدارک مهمی است که یک ساختمان دارد و در آن کاربری ملک تعیین می گردد.

 

مدرک واپسین،انجام کار سندی است که بعد از به آخر رسیدن تمام عملیا ت ساختمانی طبق تقاضای مالک و یا وکیل قانونی آن از راه شهرداری و با پروا به شناسنامه فنی و ملکی ساختمان صادر می شود. گواهی واپسین،انجام شغل می بایست تایید تمام ناظران ساختمانی را به دست بیاورد که پس از صدور شناسنامه فنی و ملکی از راه سازمان نظام مهندسی در شهرداری صادر می شود.

 

خریدار چگونه میتواند الزام فروشنده را به تنظیم سند رسمی بخواهد؟

خریدار پیش از اقامه دعوی می بایست مطمئن شود که ملک باره معامله، در رهن یا توقیف نباشد. چرا که دادگاه به انتقال ملکی که در رهن فرد دیگری و یا توقیف است، رای نمی دهد. در این چهره باید فک رهن مورد معامله را نیز از دادگاه درخواست کند.

 

در نتیجه هر هنگام مالک برای امضای سند انتقال به نام خریدار حاضر نگردد (برخلاف تعهد) نماینده دادگاه در دفتر اسناد رسمی دستک انتقال را به اسم خریدار امضا می نماید.

 

لذا تسلیم ملک فروخته شده بعد از صدور حکم الزام به تنظیم، دعوایی جداگانه به آمار می رود که از یادبود ها دستور الزام به تنظیم سند نخواهد بود.

 

قرارداد اجاره چگونه باید تنظیم شود؟

اجاره نوعی قراردادی است که بر پای بست، آن مستاجر مالک منافع عین مستاجره می گردد و به تبع می تواند در آن هر نوع دخالت و تصرفی کند.

 

ویژگی های وکیل ملکی

وکیل ملکی علاوه بر ویژگی های عموم وکلا باید در پهنه املاک متخصص باشد و بر قانون دین دادرسی مدنی چیرگی کامل داشته باشد در ضمن در گستره حقوق خصوصی و قراردادها چیره دست باشد.

 

به آن تقسیم از دعاوی حقوقی و دعاوی کیفری که به نوعی موضوع آن ها املاک است، دعاوی ملکی گفته می شود.

 

وکیل متخصص قرارداد

وکیل امور ملکی، وکیلی است که در مقوله تنظیم قراردادهای تجاری و بین المللی، تنظیم عقد نکاح، تعیین دادرس در قراردادها و اختلافات خانوادگی، امور بیمه، تقسیم ارث و منافع تخصص دارد. وکیل ملکی علاوه بر ویژگی های عموم وکلا باید در دامنه املاک متخصص باشد و بر قانون آیین دادرسی مدنی چیرگی کامل داشته باشد در ضمن در گستره حقوق خصوصی و قراردادها چیره دست باشد.

 

مشاوره و قبول وکالت وکیل ملکی

 

هر یک از طرف پیمان نامه نقل و انتقال املاک برای دادگری حقوق ملکی خویش و وانگهی تنظیم و امضای اسناد و قراردادها می توانند به وکیل امور ملکی مراجعه نمایند.

 

مؤسسه حقوقی و حکمیت ثمین عدالت به همراه گروهی خبره از وکلای باتجربه پایه یک دادگستری، آمادگی بررسی به وکالت دعاوی ملکی شما می باشد.

 

اگر این مطالب شما را در مقوله وکالت دعاوی ملکی راهبری رو کرد و با سخت وکالت ملکی روبرو هستید، می توانید هم الان با مؤسسه حقوقی و حکمیت ثمین عدالت تماس گرفته و از مشاوره وکلای باتجربه بهره مند شوید.

nima بازدید : 51 چهارشنبه 31 اردیبهشت 1399 نظرات (0)

 

بازدهی قابل توجه سرمایه گذاری در حوزه ساخت و ساز مسکن گاه چنان اغواکننده و جذاب شده است که عموم مردم نسبت به حضور در این بازار و امتحان کردن اقبال خویش در آن ترغیب می شوند. در چنین دوره هایی معمولا پهنه ساخت و ساز مسکن شاهد حضور سرمایه گذاران و سازندگانی است که بدون کمترین تجربه ای در این رابطه و فقط با امید کسب هوده از این محل وارد این گستره شده اند. بسیاری از مالکان املاک قدیمی که در عرف بازار مسکن از آنها تعبیر به املاک کلنگی می شود، وسوسه می شوند که به خرده مختلف اعم از سرمایه گذاری مستقیم، مشارکت در ساخت و... واحد مسکونی باستانی خویش را به شمار بیشتری از واحدهای اخیرالتأسیس تبدیل و از این محل سود کسب کنند.

 

بر پای بست، گزارش رسمی بانک مرکزی سال ۱۳۸۹، نسبت ارزش زمین به کل هزینه تمام شده ساختمان های تکمیل شده در کل مناطق شهری مملکت معادل ۹/۴۶ درصد بود. در این سال نسبت یادشده برای ساختمان های تکمیل شده در شهر طهران به ۳/۵۹ درصد قبض که در سنجش با سال قبل از آن، ۱/۱ واحد درصد افزایش نشانه می دهد. به عبارت دیگر سنه ۸۹ کم و بیش به ۵۰ درصد از بها پایان یافته ساخت و سازهای مسکونی را ارزش زمین تشکیل داده است.

 

● مصالح ساختمانی

 

پس از سوژه زمین، مهم ترین عامل تأثیرگذار در بها تمام شده مسکن، مصالح ساختمانی و بهره آنها در بها پایان یافته مسکن است. بر پای بست، آخرین گزارش های مرکز آمارگرفتن ایران از وضعیت قیمت مصالح ساختمانی در نصف اول سال ۹۰ هم گواه رشدهای شدید بها این اجناس در مقایسه با نصف اول سنه ۸۹ هستیم، قیمت ساختمایه ها در این دوره نزدیک ۲۲ درصد افزایش پیدا کرده است. احمد اسکویی، پخش کننده تأسیسات و ساختمایه ها نیز در مورد افزایش قیمت این محصولات می گوید: میانه قیمت ساز و برگ تاسیساتی همچون تهویه باره بهره‌گیری در ساختمان در فاصله زمانی ابتدای دی لغایت ابتدای بهمن سنه گذشته با ۶۰ درصد افزایش همراه بود. در ضمن در دوره زمانی گفته شده متوسط قیمت انواع فولاد ۲۰ درصد، گونه ها سیمان ۱۱ درصد و گونه ها تجهیزات گرمایش و سرمایش در ظرفیت های مختلف ۴۵ درصد افزایش داشته است.

 

● اجرت نیروی انسانی

 

یکی دیگر از عوامل تأثیرگذار در قیمت تمام شده مسکن، دستمزدی است که سازندگان باید به نیروی انسانی فعال در این پهنه پرداخت کنند. همان نوع که چشمداشت می رفت، این شاخص هم طی سال های پسین بویژه دو سنه ۸۹ و ۹۰ در مقایسه با سنه های پیشین با شیبی تندتر افزایش مکشوف است. خیرالله عابدی از معماران و سازندگان با پیشینه در تهران و شهرستان ها با تأیید افزایش قابل ملاحظه دستمزد کارگزان ساختمانی می گوید: یک کارگر ساده ساختمانی در سنه گذشته با ساعتی ۳۰۰۰ لغایت ۳۵۰۰ تومان شغل می کرد، ولی در امسال با کمتر از ۵۰۰۰ تومان بسختی آماده می شوند کار کنند. اجرت یک بنای چیره دست سال گذشته نزدیک ساعتی ۵۰۰۰ لغایت ۶۰۰۰ تومان بود، اما سال جاری به کمتر از ۸۰۰۰ تومان خوشنود نیستند. گچکار تا قبل از این با ساعتی۶۰۰۰ لغایت ۶۵۰۰ تومان کار می کرد سال جاری به کمتر از ۸۰۰۰ تومان برای هر ساعت خوشنود نیست.

 

اگر صاحب زمینی هستید که هدف احداث یک ساختمان را در آن دارید اولین قدم برای این پیشه آن

است که به یگانه از دفاتر خدمات الکترونیک شهر ( در تهران) مراجعه کنید. دفتر خدمات

کارشناسی را سرملک می فرستد الی پهنه مربوطه و بررسی هایی در گویه مطابقت وضع موجود

ملک با دستک آن و شرایط موجود ملک را انجام دهد. سپس برمبنای بازدید اتمام شده به مالک

دستور نقشه ساخت داده می شود. فرمان نقشه برگه ای است که در آن کروکی زمین و

سطحاشغالی که مالک ساختمان می تواند در آن محدوده از زمینش ساخت و ساز سپریدن دهد،

مشخص شده است. مالک ساختمان، دستور نقشه را نزد مهندس معمار یا دفتر مهندسی می

برد و بر مبنای آن نقشه معماری کشیده می شود. در این مرحله با توجه به شرایط  و عقیده مالک و

مهندس تعیین می شود که اسکلت ساختمان بتنی باشد یا فلزی و سپس محاسبات سازه نیز

انجام و نقشه سازه نیز کشیده میشود. نقشه تاسیسات نیز به همین منوال کشیده می شود.

مالک برای تعیین ناظر ساختمان، باید به سازمان سامانه مهندسی مراجعه کند، و سازمان نیز

شرکت یا شخص ناظر را به وی شناسایی می کند. در تهران اگر سطح اشغال بیشتر از ۲۵۰۰ متر

باشد بیچارگی است که نقشه ها به تایید سازمان سامانه مهندسی نیز برسد. بعد از تایید نقشه ها و

مهر و امضای آن به وسیله طراح، نقشه ها بار سایر به دفتر خدمات ارسال می شود و شهرداری

نیز بعد از بررسی و طبق کاربری و تعداد طبقات، برای ساختمان برگه عوارض صادر می کند.

پس از پرداخت فیش عوارض، شهرداری برای ملک یادشده پروانه ساختمانی و یک برگه شروع به

کار صادر می کند، مالک برای آغاز به کار، مجدداً به ناظر مراجعه می کند و ضمن عقد قرار داد با

وی، باید برگه شروع به کار را نیز به امضای ناظر برساند. اگر ساختمان حائز مجری ذی صلاح

باشد، مجری نیز باید آن برگه را امضا نماید، در غیر این چهره مالک بر پایه یک تعهد، که تسلیم ناظر

می کند، خودش باید به چهره خود فرما اجرای ساختمان و مسئولیت اجرا را برعهده بگیرد.

قبل از شروع به کار ناظر و مجری باید کلیه نقشه ها را بررسی نمایند و از محل ملک نیز بازدید

نمایند و در صورت مغایرت نقشه ها یا نقشه ها با شرایط ملک باید مراتب را به طراح یا شهرداری

اعلام نمایند لغایت اصلاحات لازم روی نقشه ها اعمال گردد. ناظر باید وانگهی وضعیت ملک و

مجاورین را از لحاظ ایمنی و خطر ریزش رسیدگی نماید و کلیه تمهیدات برای جلوگیری از بروز حادثه

در هنگام تخریب، گودبرداری و دیگر مراحل ساخت قبل بینی شود. یگانه از مهم ترین اقدامات

قبل از شروع عملیات ساختمانی انجام بیمه ساختمان است. شهرداری نیز الزاماتی برای شروع

پروژه به مالک ابلاغ می نماید. از جمله رنگ آمیزی مشخصی برای جدا شدن ملک در حال

تخریب و نوسازی از سایر ملک ها، ایمن سازی محل آمدوشد عابرین و خودروها، نکاتی پیرامون نحوه

دپوی مصالح برآمده از ویرانی یا مصالح خریداری شده. نصب تابلویی که حاوی مشخصات پروژه

است؛ دربرگیرنده عدد پرونده شهرداری،  متراژ و شمار طبقات ساختمان در دست احداث، نام

مهندس سازه و مجری. با سپریدن این کارها، کل چیز برای آغاز احداث عملیات ساختمانی فراهم

شده است. الی اینجای کار با توضیحاتی که در این نوشتار ارائه گردید، یک شخص که برای نخستین بار

قصد ساخت یک ساختمان را دارد می تواند قبل برود اما، اجرای یک ساختمان، امری است که

نیاز به تجربه زیاد زیاد دارد. اگر اولین بار است که قصد احداث یک ساختمان را دارید پیشنهاد

می کنم مرز در ادامه کار،از وجود یک مجری با تجربه مستفیض شوید.

 

مدارک لازم برای اخذ پروانه ساخت و ساز:

مرحله هشتم ( دریافت مجوز ساخت و ساز )

برگه تعهد نظارت

برگه تعهد محاسب و نقشه های سازه و اجرایی

برگه تعهد کارفرما

فیش های پرداختی عوارض ساختمانی

جواب نامه از ادارات بیمه ، آب ، برق و مخابرات

سند مالکیت

نقشه ها با امضا و مهر طراح

پیش نویس پروانه شهرداری

تکمیل شناسنامه ساختمان

امضای پروانه

تعداد صفحات : 2

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 19
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 3
  • آی پی دیروز : 0
  • بازدید امروز : 7
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 41
  • بازدید ماه : 113
  • بازدید سال : 690
  • بازدید کلی : 2,397